Vecka 23.

Nu är vecka 23 slut, Den har bjudit på en hel del:

Måndags Det första som händer är att Bleckan som är ökänd för sitt dåliga morronhumör knallar in i salongen leendens med solskuggor och en kaffekopp i handen! BÄSTA starten på en vecka. Sen hade vi Katta här hon gjorde en cover up på sin tass hon hade på bröstet, Men hon va så stressad så vi fick ingen bild på den fina fjärilen vi satte där istället. Nu när hon ser det här kanske hon skickar en bild så ni får se.



Ja det tog ju inte lång tid innan hon skickade en bild!

Sen hade vi Mique här för att sätta igång med hans arm,

 

Bilden är i färg så ni kan se att vi har frihandat den. Vänta bara tills den är klar!

Den här veckan som har gått har vi jobbat mycket med alla ritjobb som väntar, Nåra av er har redan fått besked och nåra av er ligger fortfarande och väntar men som utlovat så kommer vi höra av oss så fort det finns nått att titta på, och vi jobbar så fort vi kan. Fler kommer bli ringda i veckan.

Sen hade vi 3 st väldigt udda men helt sjukt peppade kunder. 2 tjejer och 1 kille som har kännt varandra en månad kom hit för att tatuera in:

Han gadda in deras 2 namn och dom 2 gadda in "namn" står oss nära. Jag backar dom men är rädd att det kommer kosta dom en hel del frågor genom livet! haha

Sen har vi fått äran att bli sponsrade av Dickies så vi kommer få massa heta skjortor alla SB style.

Har varit på tryckeriet med alla kläder som ni lämnat in för att få tryckta! Skönt att det är över det blev mycket att hålla reda på. så inom 10 dagar kommer ni som har lämnat in era plagg få dom tillbaka med SB loggan på.

Nu är det lördag och det är lugnt i salongen, Skönt för en gång skull, Nu har man tex tid att blogga och ta hand om salongen. Ska fortsätta städa nu, vi hörs på måndag.

Ta hand om er // SB


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0