Snabba cash!

Veckan som varit..Vi har fått avbokningar varje dag!? måste vara solen som får människor att inte komma på sina bokade tider! (så nu dansas det regndansen inför nästa vecka)Folket har inte ens ringt och avbokat!? det tackar vi för! (även om det är drygt så kan jag förstå att man hellre solar) Annars har veckan varit bra, Vi mår bra efter våran lilla mini semester på vattenskotern, Fyfan va kul det är!! Nu måste jag bli lika rik som greve killarna "fon af tur" som vann 18 mille på casinot,(SNACKA OM SNABBA CASH) så jag har råd med både al fadji och att åka vattenskoter varje dag det är sol!



LAF vad säger du?=)

Jag har min dotter nu i helgen! hon e så sköön! hon har tappat en tand ser för rolig ut. Plus att tandfen va hos oss i natt och snodde hennes tand o gav lite cash. Snacka om att lillan va glad imorse. Plus att hon har fått sina egna salong betong kläder nu som hon har väntat på. I morse väckte hon mig innan tuppen genom att peta mig i ansiktet och viska "pappa jag e vaken nu"

- ok tack då vet jag! gå och lägg dig nu.





Men det är värt det. Hon är det bästa. Pappas prinsessa.

Nu i veckan som kommer så drar jag och Bleckan till Hultsfred för att gigga med Kartellen. Så det blir lite av en semester till, Det ska bli skönt som fan. Ni kommer väl?



Det kommer bli en sjukt bra show!..

Ta hand om er // SB

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför håller du på och gör texten med överstrykningar?

2009-07-04 @ 16:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0