SB och Kartellen - Hultsfred 2009



Ja jävlar vilken resa, Vi kom iväg typ 2 timmar försent! Men väl på vägen gick det framåt, framme i hultan skulle vi checka in, fick fel filmpass till våran kamerakvinna vilket vi märkte senare på kvällen, Så det va bara att återvända, Men först lite mat. Mat i det där lilla samhället va ingen enkel match vid den tidpunkten, efter mycket om och men hittade vi en resturang, och efter ännu mer om och men fick vi in maten som inte va så mycket att hänga i julgranen. Men det va ju trevligt iaf!

Sen tillbaka till vårat hotell, Hotell Dacke i virserum eller som Nimo sa "viserom"..Föreståndarinnan va en helt högljudd tysk kvinna i sina bästa år. På lördag morronen skulle vi vara i hultsfred för att göra en intervjuv med tv4. Klockan 6 ringde min klocka och vi begav oss till festivalområdet som va heeeeeeeeeeeeelt öde kl 7 på morgonen. Det va bara vi tv4 bussen och några få helt slitna festivaldeltagare.





Här kan ni se intervjun från tv4: http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1089027&renderingdepartment=2.34562

Sen tillbaka till hotellet för frukost, Blir bemött av den tyska kvinnan som sa att vi hade fört för mycket liv på natten och att gästerna hade klagat!?!? Hmmm. ok! men vi är ju dom enda gästerna på det här hotellet! Sen sovs det lite till innan vi åkte tillbaka till festivalen i väntan på att göra entre på scenen. När vi kliver på är det ett folkhav! Scenen vi fick tog 400 personer jag skulle tippa på att det kom nånstans mellan 1600 och 2000 pers! En hand upp för Kartellen!

Men vi va ju där i god tid så vi hann bland annat med detta



Kaka intog rollen som gitarist på Jägermajster scenen.



Levde sig in i rollen till 100% och slet av sig byxorna i ren rock anda!



Och lite breakdance, En headspin variant! dolda talanger måste jag säga!

Tiden rulla på och snart va det dags att storma upp på scenen och göra vad vi åkte till Hultsfred för!



A jag blev så peppad så kläderna åkte av! fast i ren rapstjärna anda?=)



Efter spelningen så stog publiken ock skrek för allt va dom va värd.- EN GÅNG TILL EN GÅNG TILL det tog lixom aldrig slut. Och hultsfred va benhårda med tiden så vi fick inte göra ett extra nummer men jag fick iaf chansen att gå upp och förklara läget för publiken. Tack ni va bäst! Nu va det bara fest och snacka lite med fansen kvar!



Nån tjej som lekte med elden.



Såg en bekant t-shirt springa omkring där oxå! Det gillar vi!



Som avslutning på den kvällen lirade Timbuktu, såg första låten det va mycket folk! Det är den scenen vi siktar på till nästa år.



Det sista som händer innan vi hoppar in i bilen är detta! 4 killar med sina pungar utanför sina trosor! Så kan man oxå göra men vettifan om det är rätt!

Jag ska försöka slänga upp mera bilder ifrån resan senare.

här finns oxå en recension från showen: http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=4621

Ta hand om er // SB

Kommentarer
Postat av: nikk

Fett som fan! var lätt top 5 spelningar på festivalen jag svär! kasst att ja inte fick tag på någon tisha eller bandana bara. Filmades spelningen? Måste se igen alltså!

2009-07-13 @ 20:11:17
Postat av: Tm.

To bad att man missade spelningen.. Ingen spelning i sthlm snart kanske??? Tråkigt att reporten bara fastnade på det negativa de har hört om kartellen.. typsikt

2009-07-15 @ 00:16:27
Postat av: M

Har Kaka flickvän?

2009-07-16 @ 09:02:39
Postat av: saara

Synd att man missade spelningen. ingen spelning utöver ? gode sugen på att dra med pojkvännen och se er!

2009-08-21 @ 00:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0